contact

advies, vorming, training , online hulpverlening

Eric Beke


Eric is als orthopedagoog verbonden aan MPC Terbank in Heverlee. Hij coördineert er de ambulante dienst en ondersteunt zorgtrajecten van jongeren met een verstandelijke beperking en bijkomende gedragsproblemen. Hij is er ook kwaliteitscoördinator en ondersteuner van het Vadertrophyteam.

Hij maakt graag creatief gebruik van "doe-taal" en nieuwe media als methodiek om te werken met de krachten en beperkingen van jongeren en hun context.

Hij organiseert en geeft vorming rond pedagogische thema's.

zie www.survivalacademie.be


Naast zijn job binnen MPC Terbank, heeft hij zich geprofileerd als "cyberpedagoog". Hij begeleidt computerprojecten voor maatschappelijk kwetsbare doelgroepen .


Hij helpt organisaties bij het ontwikkelen van online tools rond pedagogische thema’s. Daarnaast geeft hij advies om websites toegankelijk te maken specifiek voor personen met verstandelijke beperkingen of  zo een breed mogelijk publiek. Naast de technische en inhoudelijke toegankelijkheid van een website geeft hij ook opleiding rond klare en gemakkelijke taal.

 

Recentelijk volgde hij een opleiding tot coach bij Dr. Luc Swinnen, gespecialiseerd in stress en burn-out (www.stressmanagement.be)

Vanuit deze achtergrond kan hij je helpen je talenten mee in beeld te brengen en te zoeken hoe je deze meer kan benutten.


contact

Edutech

Tornooistraat 23

3220 Holsbeek

eric.beke@edutech.be

0498/831676


Ondernemingsnr.

BE 0564.913.548

Voor de technische realisatie van de projecten werken we samen met bekwame webbouwers die zicht hebben op de Anysurfer richtlijnen op vlak van technische toegankelijkheid.Copyright © All Rights Reserved